fbpx

Reklamation

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare til andet som vi forhandler , bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre på vores webshop. Varen, du ikke ønsker at beholde, bedes du sende retur til vores lager.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, vil vi efter modtagelse af varen, refundere beløbet til dig. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Refunderingen vil finde sted senest 10 dage efter at vi har godkendt reklamationen. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returret

Som forbruger har du altid ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra den dato, du modtager varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 
Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du gav besked om, at du ville fortryde købet. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varen returforsendelse. Du kan sende os en besked ved at udfylde vores fortrydelsesformular HER.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den. I dette tilfælde vil Madogo ApS blive opkrævet et ekstra returforsendelsesgebyr. Dette beløb modregnes, når den returnerende vare skal refunderes.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular HER.

Gem din fragtkvittering som dokumentation for at varen er afsendt, da vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb.
Du har mulighed for at købe en GLS returlabel her til 39,00 kr.

Ved returnering skal varen sendes til:
Madogo ApS
Mosevangen 45
4400 Kalundborg
Telefon: 30 30 50 40
E-mail: info@madogo