Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Priser

Hos Madogo tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Madogo modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Vi sender alle vores forsendelser med GLS. Du kan, når du går til betaling vælge, hvordan du vil have din pakke leveret. Vi tilbyder konkurrencedygtige leveringspriser fra 39 kt. Prisen afhænger af den leveringsform du vælger at benytte.

Alle vores forsendelser sendes som forsikret pakkepost. Når din pakke er afsendt, modtager du et “Track and trace” nummer på e-mail, således du kan spore pakken helt frem til modtagelse. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Uafhentede pakker der kommer retur, pålægges et gebyr på kr. 50,-. for fragt og administration. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet.

Leveringstid

Vi bestræber os på at afsende din ordre indenfor 24 timer, efter du har afgivet din bestilling. Afgiver du din ordre inden kl. 12.00 på hverdage, bestræber vi os på, at varen bliver afsendt samme dag. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage efter ordreafgivelsen- Der må tages forbehold for at lageret har lukket i weekend og helligdage og dette kan herfor forsinke afsendelsesdatoen fra vores lager. Vi afsender din bestilling på den førstkommende hverdag. Madogo kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ombytning

Hvis du ønsker at bytte en vare til andet som vi forhandler , bedes du venligst gøre dette ved at placere en ny ordre på vores webshop. Varen, du ikke ønsker at beholde, bedes du sende retur til vores lager.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, vil vi efter modtagelse af varen, refundere beløbet til dig. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Refunderingen vil finde sted senest 10 dage efter at vi har godkendt reklamationen. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Returret

Som forbruger har du altid ret til at fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra den dato, du modtager varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du gav besked om, at du ville fortryde købet. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varen returforsendelse. Du kan sende os en besked ved at udfylde vores fortrydelsesformular HER.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den. I dette tilfælde vil Madogo blive opkrævet et ekstra returforsendelsesgebyr. Dette beløb modregnes, når den returnerede vare skal refunderes.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular HER.
Gem din fragtkvittering som dokumentation for at varen er afsendt, da vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelses tidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Ved returnering skal varen sendes til:
Smedelundsgade 6
4300 Holbæk 
Telefon: 30 30 50 40
E-mail: info@madogo

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: Info@madogo.dk Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

 

Varemærke og ophavsret

Alle produktdesigns, produktnavne og indholdet på denne webshop er beskyttet af internationale love om ophavsret og varemærker. Du må ikke bruge produktdesign, produktnavne eller varemærker, der præsenteres på denne side uden forudgående skriftligt samtykke fra Madogo Aps. Disse vilkår og betingelser er underlagt dansk lovgivning og enhver tvist vedrørende dette website, dets tjenester eller vilkår og betingelser skal afklares af domstole i Danmark.

Madogo ApS tilstræber at levere nøjagtigt og opdateret indhold på denne webshop. Desværre kan der lejlighedsvis være prisændringer, udsolgte varer og andre utilsigtede fejl på vores webshop. Madogo Aps kan kun holdes ansvarlig, hvis det følger af dansk ret.