fbpx

Om Madogo

Madogo blev skabet i 2020 under Corona krisen af Trine og Ahmed Bichtaoui, med det formål at skabe et ergonomisk og et enkelt redskab til overgangen mellem flydende kost og fast føde.

Vi oplevede behovet for sådan et redskab, under Corona krisen hjemme med 3 børn, hjemmeskole, hjemme børnehave, job varetaget hjemme fra, samt barsel med Agnes på daværende tidspunkt 4 mdr.
Agnes tabte nemt de stykker frugt og grønt hun fik serveret, og med flere børn og mange andre bolde i luften pga. Corona krisen, opdagede vi et hul på markedet for et nemt, sikkert og ergonomisk redskab som Agnes kunne bruge til at spise maden med, uden at tabe mad oplevelsen på gulvet.

Fruit Handle er ergonomisk udformet til at være let at gribe fat i og holde om for de små børnehænder. Med Fruit Handle erfarede vi at Agnes blev motiveret til selv at tage maden og putte det i munden, på egen hånd, og ligeledes lærte Agnes at tykke og gumle på den faste føde og fik hele madoplevelsen og ikke blot saften fra maden. På den måde blev overgangen fra flydende kost, til fast føde legende let for Agnes.

Med Fruit Handle oplevede vi at Agnes selv aktivt deltog i den nye verden der åbner sig af mad oplevelser og udforskede fast føde, fik nye smagsoplevelser, gavnlige mineraler og vitaminer af frugten eller grønsagen og ikke kun af saften.
Med flere børn er vi ofte på udflugter el. til fritidsaktiviteter og her er Fruit Handle genial at have med, så Agnes selv på udflugten har mulighed for et sundt og nærende mellemmåltid.  

Iværksætteri for familien 

At gå fra ide til virkelighed i udviklingens processen af Fruit Handle, har været en fantastisk rejse, netop det at vi ikke er gået på kompromis med designet eller funktionaliteten, som efter flere test forsøg og uendelig meget tid i tegnestuen blev til det Fruit Handle er i dag.

Under udviklingsprocessen har vi også haft for øje at skabe et ergonomiske design som styrker barnets motoriske evner og hånd-øje koordination. Et essentielt fokus område har været at få udarbejdet Fruit Handle i et formstærkt materiale bestående af 100 % silikone som er produceret i ikke toksisk materiale, ligeledes er silikonen fri for Bisphenol og Phtalater. Fruit Handle overholder ligeledes sikkerhedskravet for anvendelse til spiseredskab til børn fra 4 mdr.+ samt godkendt til fødevarer kontakt

At få fremstillet Fruit Handel har været en lærerig proces som vi håber, kan hjælpe mange andre børn til de første gode mad oplevelser.

Vi har ambitioner om at forsætte med at være nysgerrig på de gode ideer vi i vores familieliv ser et behov for, og hjælpe andre børnefamilier til en mere enkel hverdag.