fbpx

Leveringsform og leveringspriser

Madogo ønsker vores kunder den bedste service, derfor tilbyder vi fri fragt med levering til nærmeste GLS pakkeshop, på alle ordre over 299.- DKK med levering i Danmark. Ordre under 300.- DKK sendes med fragtpriser fra 29.- DKK

Vi sender alle vores forsendelser med GLS. Du kan, når du går til betaling vælge, hvordan du vil have din pakke leveret. Prisen afhænger af den leveringsform du vælger at benytte. Alle vores forsendelser sendes som forsikret pakkepost. Når din pakke er afsendt, modtager du et “Track and trace” nummer på e-mail, således du kan spore pakken helt frem til modtagelse. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Leveringstid

Vi bestræber os på at afsende din ordre indenfor 24 timer, efter du har afgivet din bestilling. Afgiver du din ordre inden kl. 12.00 på hverdage, bestræber vi os på, at varen bliver afsendt samme dag. Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage efter ordreafgivelsen- Der må tages forbehold for at lageret har lukket i weekend og helligdage og dette kan herfor forsinke afsendelsesdatoen fra vores lager. Vi afsender din bestilling på den førstkommende hverdag. Madogo kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.

Fragtpriser

GLS pakkeshop: kr. 29.- (ved køb for mindre end 299.-) Din ordre sendes til en pakkeshop nær dig (du vælger selv pakkeshoppen).
GLS privat med omdeling: 55,- Din ordre sendes til din privatadresse dig.
GLS erhverv med omdeling: 45,- Din ordre sendes til din arbejdsplads (vigtigt husk at oplyse firmanavn).
GLS pakkeshop: Få pakken sendt med GLS og hent din pakke i en af de mere end 1500 Pakke Shops. Du vælger selv den PakkeShop som passer dig bedst.
Når pakken er på vej til den PakkeShop du har valgt, modtager du en e-mail og evt. en SMS om at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS PakkeShops hos udvalgte tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.

Erhvervsadresse: Få leveret pakken til din arbejdsplads og spar turen til posthuset.

OBS!
Levering af erhvervs- og privatpakker sker med GLS på hverdage ml kl 8-16. Såfremt du ikke er hjemme til at modtage pakken, bliver pakken taget med og vil i stedet blive leveret i en pakkeshop, hvor pakken kan afhentes. GLS lægger en seddel i postkassen og sender dig en SMS med hvor pakken skal hentes. Hvis du ønsker det, kan GLS stille pakken på et aftalt sted. Det er nemt at udstede en engangsfuldmagt ved at følge dette link: https://gls-group.eu/DK/da/engangsfuldmagt  Du skal blot bruge dit pakke/sporingsnummer – det får du på mail/sms efter vi har pakket/scannet din ordre. Pakkenummeret skal stå på den seddel der sættes på døren, ellers må GLS ikke stille pakken.

Track & Trace

Når din pakke er afsendt sender vi dig et Track & Trace nr. så du kan følge din pakke. Det er også det nr. du skal bruge, hvis du ikke er hjemme når GLS kommer og du skal afhente din pakke i en pakkeshop. Blot medbring nummeret og billedlegitimation. Hvis du ikke har modtaget en mail med et track & trace nr. inden for et par dage efter ordreafgivelse, bedes du tjekke om mailen kan være havnet i dit spam-filter. Du har mulighed for at følge din pakke HER.

Uafhentede pakker

Ikke afhentede pakker, der kommer retur, pålægges et gebyr på kr. 50,-. for fragt og administration. Det resterende beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet.